Flyvsand er et lille hyggeligt galleri med abstrakt maleri, tekstile produkter fra eget værksted og foto af nordjysk natur. Flyvsand rummer også en butik og en webshop på Flyvsand.dk. Stedet ejes af Jens og Jane der overtog den lille kystnære ejendom i juli 2023.
 

I Flyvsands butik kan du finde boligindretning og gaveartikler udvalgt med øje for økologi, materialer og bæredygtighed samt periodevis secondhand tøj og ting. De fleste varer forhandles også på Flyvsand.dk
 

I sommerhalvåret er der mulighed for at nyde varme og kolde drikke og lidt sødt i Flyvsands have med udsigt til marker og træer i en afslappet atmosfære.  Jens har været en af hovedkræfterne i Hjørring Kommunes opstart af "Naturmødet" og "Naturkommunen blomstrer vildt" der blev til en række tv programmer.
 

Engangementet i naturen søges implementeret i Flyvsands have der er under opbygning. Her vil hjemmehøren
de vilde blomster dele plads med kulturplanter og høje græsser.

 

Det bliver spændende at følge haven vokse sig til i de næste år. Haven har barske levevilkår. Den ligger få hundrede meter fra Vesterhavet, hvor der blæser og er meget salt i luften. Dette levevilkår gør det indimellem svært at skabe have.
 

Kik forbi - du er hjertelig velkommen.